Előfizetői tartalom

Nagyot szólhat a piacon, ha a britek beintenek Európának

Portfolio
Éles fordulat látszik az utóbbi hetekben a közelgő brit EU-népszavazás kapcsán, hiszen lassan mindenki kezdi komolyan venni azt, hogy a szigetország kiléphet az Unióból. Ha viszont ez tényleg megtörténik, akkor komoly hullámvasút jöhet a piacokon. Ezzel kapcsolatban rengeteg elemzés megjelent a közelmúltban, de vannak olyan szakemberek, akik szerint csak találgatni lehet arról, pontosan mit hozhat a Brexit.

A font van a legnagyobb veszélybenJövő csütörtökön szavaznak a brit választópolgárok arról, szeretnék-e, hogy országuk az Európai Unió tagja maradjon. A közvélemény-kutatások alapján az utóbbi hetekben elolvadt a maradáspártiak előnye, sőt több cég ma már a kilépésre lát nagyobb esélyt. A bizonytalanság pedig a piacokon is megmutatkozott az utóbbi hónapokban. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés