Előfizetői tartalom

Százezrekkel lepik meg a Quaestor-károsultakat

Portfolio
Az Országgyűlés módosította a kárrendezési törvényt, pontosítva a kárrendezés során figyelembe vett hozamok számításának szabályait. A Kárrendezési Alap előzetes becslése szerint a módosítás nyomán több mint 6 ezer ügyfélnek összesen mintegy 1,4 milliárd forinttal növekedhet a kifizetés összege. A módosult jogszabály hatálybalépésétől számított 30 napon belül az Alap újraszámolja a kárrendezési ellenértéket, és értesíti az érintetteket a módosult összegről, s annak kifizetéséről - áll a Kárrendezési Alap közleményében.

A Kárrendezési Alap (Alap) korábban már több mint 20 ezer Quaestor és Hungária kötvényes károsult részére összesen közel 37 milliárd forint kárrendezési összeget átutalt a kifizetőhely számára, amelyből a jogosultak 33,6 milliárd forintot fel is vettek. A kárrendezési törvény június 13-án elfogadott módosítása alapján a jogosultak számára kedvezően változott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés