Előfizetői tartalom

Öt befektetés, amiért megőrülnek a magyarok

Portfolio
Több mint 1000 milliárd forintot kezel az öt legnagyobb magyar befektetési alap és többnyire a válság alatt is megállták a helyüket, az alacsony kamatkörnyezet viszont sok esetben csorbította a hozamukat. Összeszedtük, hogy teljesítettek a magyar befektetők kedvenc alapjai és hogy mennyit kell fizetnünk, ha szeretnénk ezekben tartani a pénzünket.

A legnagyobb öt magyar alap a befektetési alapokban kezelt teljes magyarországi ügyfélvagyon közel negyedét kezeli, összesen 1107 milliárd forintnyi eszközállománnyal rendelkeznek.A legnagyobb magyar alap az OTP Optima, 347,3 milliárd forintnyi tőkével bír. A magyarok kedvenc alapjai mind kockázatkerülő stratégiát követnek, két rövid kötvényalap, két likviditási alap...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés