Előfizetői tartalom

Lassan viccbe torkollik Tarsolyék tárgyalása

Portfolio
Egyre inkább "sírjunk, mintsem nevessünk" kategóriába torkollik Tarsoly és társai tárgyalása. Amellett, hogy Tarsoly folyamatosan hangoztatja, nem a valódi bűnösök ülnek most a vádlottak padján, kiderült, hogy a 2,5 millió oldalas vádiratot a vádlottak és azok ügyvédei sem tudnák teljes mértékben digitálisan feldolgozni, miután ahhoz speciális szoftver kellene, kinyomtatva pedig a nol.hu szerint a vádirat darabja 7-8 millió forintba kerülne.

A tárgyalás legújabban a Quaestor-ügyhöz mellékelt több millió oldalas ügyészségi vádirat megismeréséről szólt. A vádlottak ügyvédei bizonygatták, hogy "számukra még egy e-mail elküldése is kihívást jelent, a vádirathoz mellékelt 4 terabyte-nyi anyagot már csak ezért is képtelenek lennének feldolgozni" - írja a nol.hu. Az erről kialakuló vita inkább csak elméleti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés