Előfizetői tartalom

Felszámolják bróker Marcsika csaló cégét

Portfolio
Miközben bróker Marcsikát továbbra is körözi az Interpol, a Kun-Mediátornál elrendelték a felszámolást - tudta meg a Magyar Nemzet a károsultakat képviselő ügyvédtől. Dobrossy István ügyvéd szerint a cég vagyona korántsem lesz elég a károsultak kifizetésére, így a több mint 10 milliárd forinttól valószínűleg búcsút inthetnek az érintettek.

A károsultakat képviselő ügyvéd szerint a hatóságok elrendelték a Kun-Mediátor felszámolását, a cég vagyona azonban valószínűleg csak a dolgozói bérek kifizetésére és a felszámolási eljárás költségeire lesz elég, így várhatóan a több mint 10 milliárd forinttal megkárosított befektetők búcsút inthetnek a befektetéseiknek. Az egyetlen reményt az jelentheti, ha...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés