Előfizetői tartalom

Könyörögnek a kormányoknak és cégeknek a befektetők

Portfolio
A vagyonkezelők lassan már könyörögnek, hogy valaki, bárki, indítsa be végre a befektetéseket a világban. A Bank of America Merrill Lynch legfrissebb felmérése szerint a megkérdezettek közel fele látja úgy, hogy túl szigorúak a fiskális politikák a világon, és 50%-nál is többen gondolják úgy, hogy itt az ideje annak, hogy a vállalatok elkezdjenek költekezni - írja a Bloomberg.

A megkérdezett portfóliómenedzserek 56%-a gondolja úgy, hogy a vállalatoknak most már el kéne kezdeniük költekezni, az ezen a véleményen lévők aránya 10 százalékponttal ugrott meg az utóbbi négy hónapban. A megkérdezettek 69%-a szerint a cégek nem fektetnek be eleget, emellett közel 50% látja úgy, hogy a világon érvényben lévő fiskális politikák túl szigorúak. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés