Előfizetői tartalom

8 ok, amiért érdemes kortárs műtárgyakat gyűjteni

Portfolio
A műtárgyvásárlásnak, különösen a kortárs művészet gyűjtésének a legtöbbször befektetési oldalát szokták hangsúlyozni. A műtárgy.com legfrissebb cikke azonban most bemutatja, hogy műtárgyvásárlásnak a pénzügyi befektetésen túl is számos pozitív aspektusa lehet. Így ha valakinek megvannak a lehetőségei a műgyűjtésre, de még kétségei vannak, akkor érdemes végiggondolni ezt a nyolc pontot a műgyűjtés pozitívumairól.

A jó műtárgy - legyen az kortárs vagy klasszikus - gyönyörködtet, és ennek a szerepét nem lehet alábecsülni. Ha valaki egy műtárgyat vásárol, akkor azzal az alkotással minden bizonnyal egy légtérben is fog élni. Ez egyszerre veszély és esély is, ami mindenkit arra kell, hogy bíztasson, hogy kétszer is gondolja meg, hogy milyen alkotást vásárol. Tetszik vagy nem tetszik, de...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés