Előfizetői tartalom

A magyarok már kezdenek rájönni, hogy nem 5% az infláció

Portfolio
Ötből négy magyar úgy hiszi, hogy a 9% feletti hozamígért nem gyanús, sőt, sokan csak 20% feletti hozamoknál kezdenek el gyanakodni. A hazai lakosság csupán 4-5 megtakarítási céllal rendelkezik, ezzel viszont a megtakarítási piaci termékek egy nagyobb köre kiesik a lehetőségek közül. A Portfolio Öngondoskodás 2016 konferencia második panelbeszélgetésén a résztvevők azt is elárulták, hogy milyen hatása van a termékfejlesztésre és ügyfélszerzésre a digitalizációnak.

A panelbeszélgetésen elhangzott legfontosabb gondolatok: Biró Gergely, a Diófa Alapkezelő vezérigazgatója szerint az alacsony hozamkörnyezetben a lakáspiaci befektetések jelentenek egy vonzó alternatívát, a lakossági állampapírok kiszorító hatása továbbra is jelen van, az ÁKK most bejelentett jutalékcsökkentése ezen nem sokat változtat - tette hozzá. Ebben a hozamkörnyezetben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés