Előfizetői tartalom

Clinton vagy Trump? - A magyar profik így készülnek az elnökválasztásra

Portfolio
Pár nap múlva itt az amerikai elnökválasztás, a magyar befektetők hazai részvényalapokkal is megjátszhatják a tippjeiket, de nagyon nem mindegy, hogy a profi befektetők, akikre rábízzuk a pénzünket, milyen stratégia mellett várják, hogy Clinton vagy Trump kerül-e ki győztesként, egyáltalán meddig mehetnek el, ha nagy esések következnének be a piacon. Utánajártunk, hogy az érintett hazai részvényalapok mibe fektetnek és konkrétan milyen lépésekkel várják a portfóliómenedzserek az elnökválasztás kimenetelét.

Korábbi cikkünkben már írtunk arról, hogy itthon négy alapkezelő alapja rendelkezik dedikáltan észak-amerikai kitettséggel, ezek közül idén eddig a K&H Amerika HUF alap teljesít a legjobban 4%-ot meghaladó hozamával. Az október végével záruló egyéves időszakban már az MKB Észak-Amerikai részvényalap teljesített a legjobban 10,6%-kal, 3 éves időtávon pedig a Pioneer USA...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés