Előfizetői tartalom

Befektetői roham indulhat az amerikai zöldkártyáért

Portfolio
A korábbi 500 ezer dollárról 1,35 millió dollárra emelkedhet az amerikai befektetői zöldkártyáért cserébe elvárt minimum befektetési összeg, a szakértők szerint a vagyonosabb kínaiak körében sosem látott verseny is lehet, hogy még a magasabb összeg életbe lépése előtt hozzájussanak a zöldkártyához - írja a Bloomberg.

A jelenleg életben lévő feltételek szerint 500 ezer dolláros beruházással valamely regionális központba a külföldi befektető állandó letelepedési engedélyre (zöldkártya) jogosult az USA-ban. A feltételek április 28-ig érvényesek és egyelőre nem tudni, hogy meghosszabbítják-e a programot, de a washingtoni kongresszus egyik tagja már felvetette, hogy 500 ezerről 1,35 millió...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés