Előfizetői tartalom

Rég voltak ilyen optimisták az alapkezelők

Portfolio
Kifejezetten optimista hangulatban telt a Portfolio Investment, Wealth and Savings konferenciájának első három előadása. Amellett, hogy a volatilitás növekedését várják az Allianz, Fidelity és a JP Morgan stratégái, többnyire mind úgy látják, hogy a fejlett, feltörekvő és összességében a globális piacok is növekedni fognak. Ilyen környezetben a szakemberek az osztalékfizető részvényeket és a helyi devizában denominált, feltörekvő piaci kötvényeket tartják most jó befektetésnek.

Hans Jörg Naumer, az Allianz Global Investors tőkepiaci és tematikus kutatási részlegének nemzetközi igazgatója a nemzetközi gazdaságról és a várható volatilitásról beszélt nyitóelőadásában és úgy véli, ilyen környezetben az osztalékfizető részvények kínálhatnak kiváló befektetési lehetőséget: A szakember kiemelte, hogy a döntéshozói bizonytalanság régóta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés