Előfizetői tartalom

Trump "én vagyok a nagyobb kutya" politikája nem válik be

Portfolio
Úgy tűnik, hogy Trump korábbi heves kirohanásai lecsendesedtek, sőt, az is elképzelhető, hogy a mostani elnöki ciklusban semmi érdemi nem fog történni. A Portfolio Investment, Wealth and Savings (IWS) konferenciájának első panelbeszélgetésének résztvevői szerint Európában elsősorban Olaszország jelenthet nagy bizonytalansági faktort, emellett az Európai Unión belüli széthúzások is minden eddiginél jobban felerősödtek.

A panelbeszélgetés résztvevői az USA-val és Európával kapcsolatos meglátásaikat fejtették ki: Al-Hilal István, a Fidelity International értékesítési vezetője szerint a feldolgozóipar jelentheti a következő 1-2 év sikersztoriját az amerikai piacon, de ott van még a gyógyszeripar és az egészségügy is, mint jó lehetőség. Globális szinten pedig Európát emelte ki, miután...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés