Előfizetői tartalom

Minden befektető életét felforgató szabályozás jön: szivárognak a részletek

Portfolio
Átláthatóbbá és érthetőbbé tenné az új EU-s szabályozás, a Mifid II a befektetési termékeket és a pénzügyi tanácsadók, portfóliómenedzserek munkáját az ügyfél szemszögéből, mindez azonban szolgáltatói oldalon rengeteg plusz adminisztrációt és képzést igényel majd - hangzott el mindez a Portfolio Mifid II-es konferenciáján.

Kersin Hermansson, az ESMA értékpapír- és piaci testületének tagja a Mifid II-es szabályozásról a következőket mondta: A Mifid II háromszintes irányelv- és szabályozási csomag, amit törvényi szinten is minden EU-tagállamban be kell majd iktatni. A legfontosabb prioritásként a befektetővédelmi intézkedéseket emelte ki Hermansson, szintén cél, hogy az egységes EU-s értékpapírpiacot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés