FONTOS Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból
 
Előfizetői tartalom

Sosem látott forradalmat hoz a pénzügyekben a bitcoin rejtélyes technológiája

Portfolio
A kriptovalutákra sokan úgy tekintenek, mintha valamiféle pénz lenne, pedig egyáltalán nem erről van szó. A Portfolio Öngondoskodás 2017 konferenciájának utolsó, kriptovalutákról szóló szekciójában az MNB a kriptovalutákban rejlő lehetőségekre és kockázatokra is felhívta a figyelmet, de azt elismerik, hogy sosem látott forradalmat hozhat a pénzátutalási rendszerben a blockchain, miközben a onecointól mindenkit óvva intenek.

Gabler Gergely, az MNB Speciális kompetencia igazgatóság igazgatója a kriptopénzekben rejlő lehetőségekre és kockázatokra hívta fel a figyelmet előadásában: A rendelkezésre álló adatok alapján összesen 155 milliárd dollár van már kriptovalutákban a világon, elsősorban bitcoinban, bár az IMF szerint ez az érték már 200 milliárd dollár felett lehet. A kriptovalutákra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés