Előfizetői tartalom

Fontos határidő közeleg a Quaestor ügyfeleinek

Portfolio
Azok a Quaestor-ügyfelek, akik a vagyonkiadás kapcsán még nem rendelkeztek, az ügyfélvagyon kiadással összefüggő ügyintézési lehetőséget 2017. december 31-ig tudják igénybe venni a vidéki helyszíneken. Ezt követően az ügyfélvagyon kiadására személyesen már csak a Quaestor budapesti kiadási irodáján lesz lehetőség - hívja fel a figyelmet a PSFN.

A QuaestorR Értékpapír azon ügyfelei, akik még nem rendelkeztek a vagyonkiadással összefüggésben kiadható pénzeszközeik átutalásáról, illetve transzferálásáról, már csak 2017. december 31-ig járhatnak el a lakóhelyükhöz közeli pénzintézetnél, tekintettel arra, hogy a kiadási tevékenységet elősegítő szerződések ez év végével lejárnak - írja a felszámoló. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés