Előfizetői tartalom

Kik a legdrágább magyar művészek? - a Műtárgybefektetési Konferencián kiderül

Portfolio
2017. novemberében a műtárgy.com, Magyarország vezető műtárgyhirdetési oldala bemutatja a magyar képzőművészet piacának első tudományos elemzését. A magyar aukciós piac című kiadvány, amelyet november 14-én a Műtárgybefektetési Konferencián mutatnak be több mint 30 ezer árverési adatot tartalmaz, közel 700 aukciósháztól, 48 országból.

A felhasznált adatsorok alapján hiánypótló listákat mutat be, mint például a TOP100 legdrágább, hazai és nemzetközi aukción eladott műalkotásét, a TOP50 legdrágább nem élő és a TOP20 élő magyar vagy magyar származású művész rangsorát. A konferencia, amelyen a hazai műtárgypiac kiemelkedő szakértői adnak elő, egyszerre szólítja meg a műtárgypiaci vásárlókat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés