Előfizetői tartalom

Ha jót akarsz magadnak, ezt beteszed a karácsonyfa alá

Portfolio
A könyv, ami Csányi Sándor OTP elnök-vezérigazgató szerint útmutatást ad az egyéni befektetőknek ahhoz, hogyan állítsák össze a portfóliójukat, hogyan álljanak a pénzügyi piacok szeszélyes viselkedéséhez, hogyan tartsák kontroll alatt érzelmeiket, hogyan profitáljanak megfelelően kialakított portfóliójukból, a piac szeszélyeiből és érzelmeik kordában tartásából. Ez nem más, mint Ben Carlson Befektetés józan ésszel című könyve, ami mostantól elérhető a Portfolio online könyvesboltjában.

"Egész pályafutásomat portfóliókezeléssel töltöttem. A tapasztalat megtanított arra, hogy befektetési döntések meghozatalakor a kevesebb mindig több. Az egyszerű diadalmaskodik az összetett felett. A hagyományos sokkal jobb esélyeket kínál, mint az egzotikus. A hosszú távú folyamat sokkal lényegesebb, mint a rövid távú eredmények. És bár az egyszerű szemléletmód semmivel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés