Előfizetői tartalom

BÉT: Az év adatszolgáltatója a Portfolio - TeleTrader

Portfolio
Csütörtökön rendezték a BÉT Legek 2017 díjátadót, ahol a Budapesti Értéktőzsde értékelte a tőkepiac kiemelkedő teljesítményeit és szereplőit. Az év adatszolgáltatója - negyedik alkalommal - a Portfolio-TeleTrader Kft. lett. A cég lakossági ügyfelek számára kedvező áron elérhető, valós idejű magyar és nemzetközi részvény-és devizaárfolyamokat biztosít, intézményi ügyfeleit pedig professzionális tőkepiaci hír-és adatterminállal, valamint nyers adatokkal szolgálja ki.

A Portfolio-TeleTrader Kft. kapta a 2017-es BÉT Legek díjat, adatszolgáltatás kategóriában - a rangos elismerést csütörtökön adták át Budapesten. A díj értékét mutatja, hogy a BÉT menedzsmentje és szakértői döntöttek a hazai piac legjobbjairól, többek között az adatszolgáltatás területén is. A Portfolio-TeleTrader több ezer retail ügyfelet és közel 50 intézményi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés