Előfizetői tartalom

A történelem legnagyobb csalása a bitcoin a milliárdos sztárbefektető szerint

Portfolio
Negyedik negyedéves befektetői körlevelében az Elliott Management, Paul Singer milliárdos befektető hedge fundja, nagyon keményen kritizálja a bitoint és a kriptodevizákat: azt írják, hogy a sztori az "egyik legcsodálatosabb csalás a történelemben" és hogy a befektetők azért veszik, mert erősebb a félelem attól, hogy lemaradnak valamiről, mint annak félelme, hogy valami ismeretlenbe szállnak be. Hozzáteszik: a bitcoin és "unokatestvérei" lényegében értéktelen semmi, amit csak az emberi ostobaság hajt előre.

"A FOMO (a lemaradástól való félelem) szolidan felülkerekedett a WTHIT-en (mi a pokol ez??). Amikor a történelmet írják, a kriptodevizákat válhatóan a történelem egyik legcsodálatosabb csalásaként fogják jellemezni" - áll az Elliott Management befektetői levelében, melyet a Business Insider szerzett meg. A hedge fund összesen három oldalt szentelt a virtuális pénzekkel kapcsolatos...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái