Előfizetői tartalom

Elárulják a magyar szakemberek, mit gondolnak a bitcoinőrületről

Portfolio
Hódít a mesterséges intelligencia, de még 50-75 év kérdése, mire teljesen automatizálódik a gazdaság, az egyszerűbb munkákat végzők viszont már 10-15 éven belül elkezdhetik félteni az állásukat. Ezen kívül a blockchain-őrület is tombol, van, aki szerint forradalmi áttörésről van szó, míg van, aki úgy véli, a Bitcoin egy lufi. A mesterséges intelligenciáról és a kriptodevizákról beszélgettek a Portfolio Investment, Wealth and Savings 2018 Konferenciáján a szakemberek.

Janza Ákos az MSCI Magyarország ügyvezető igazgatója a mesterséges intelligencia felfutásáról beszélt: A mesterséges intelligencia (AI) ma ott tart, mint a komputerek harminc évvel ezelőtt. Most még nem kell senkinek amiatt aggódnia, hogy 5 éven belül a robotok miatt elvesztik a munkájukat. 1955-ben egy héten kb. 10 ezer csekket tudtak lekönyvelni a Bank of Americában, majd egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés