Előfizetői tartalom

Teljesen nyílt pénzlenyúlós átverés terjed a neten

Portfolio
Teljesen nyílt kriptopénzes piramisjátékot indított egy cég, sőt, bejelentették, hogy a vége az lesz, hogy valaki lenyúlja a befektetők összes pénzét, mégis eddig több mint kilenc millió dollárnyi tőkét gyűjtöttek össze. A népszerűség titka mindössze annyi, hogy (állítólag) nem a séma üzemeltetői nyúlják le a befektetők összes pénzét, hanem valaki a befektetők közül.

A Team JUST nevű kriptopénzes vállalat FOMO3D néven indított egy piramisjátékot, mely szerintük egy "pszichológiai kísérlet, ami a mohóságot vizsgálja." A befektetők ethereumért vásárolhatnak egy kulcsot, ha így tesznek, 30 másodpercet hozzáadnak egy számlálóhoz és megjelenik egy nagy felirat, hogy valaki egy exit scamet követ el, vagyis átveri a befektetőket és le akarja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés