Befektetés

Tőzsdei bevezetéssel kábította a befektetőit a Magyarországon is népszerű piramisjáték

Portfolio
Nemrég bejelentette a piramisjátékos OneCoin, hogy egy legitim kriptodevizát dobnak a piacra, aztán rövidesen kiderült, hogy egy tőzsde sem hajlandó velük szóba állni. Ha valami csoda folytán mégis sikerrel jár a bevezetés, azok, akik eddig pénzt tettek a OneCoin rendszerébe, valószínűleg továbbra sem férhetnek hozzá befektetéseikhez, hiszen egy teljesen új, állítólagos kriptopénzről van szó.
A kriptopénzekről is szó lesz a Portfolio Banking Technology 2018 konferenciáján. Regisztráljon Ön is!Nagy csinnadrattával jelentette be a piramisjátékos OneCoin, hogy 12 kriptotőzsdére fogják bevezetni új "kriptopénzüket," az OFC-t, aztán pár napon belül a weboldalukon hatra redukálódott a feltüntetett tőzsdék száma. Egy ezek közül, a Kraken Exchange nyilvánosan jelezte, hogy nem fogja bevezetni a OneCoin "Ponzipénzét," aztán (vélhetően hasonló okok miatt) az összes többi tőzsde is eltűnt a OneCoin weboldaláról.

Ettől függetlenül a nemzetközi piramisjáték nem adja fel: továbbra is azzal hitegetik a befektetőiket, hogy október 8-tól kereskedni fognak tudni az OFC tokennel. Ennek a tokennek az érdekessége az, hogy (ha egyszer tényleg bevezetésre kerül) semmiben nem lesz más, mint bármelyik másik bitcoinklón, így aligha tűnik majd ki közel 2000 egyéb kriptopénz közül. A OneCoin egyébként 0,02-0,06 eurós árfolyamon akarja bevezetni a tokent.

Fontos megjegyezni, hogy az OFC egy teljesen új kriptopénz lesz (ismét hangsúlyozandó, hogy már ha sikerül találni egy tőzsdét, amely szóba áll a piramisjátékosokkal). Így az a több milliárd dollár, amit az MLM-ezős, piramisjátékozós OneCoinba tettek eddig a befektetők, és amelynek kivehetőségével évekig hitegették a séma üzemeltetői őket, továbbra is a rendszerben (és Ruja Ignatováék zsebében) marad.

A korábban hazánkban is rendkívül népszerűnek számító OneCoin ellen zajló kombinált hatósági vizsgálat még mindig tart, hogy ez mikor zárul le, továbbra sem tudni. A magát kriptopénznek álcázó, oktatási csomagos MLM-rendszerben terjedő OneCoin litániájáról itt írtunk:(BehindMLM nyomán)
penzvaltas forint dollar brexit
Alteo klub
OrbanViktor
Frankfurti tőzsde
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Befektetési termékek a magas hozam reményében.
A tőzsdei tankönyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Junior elemző/elemző

Junior elemző/elemző

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
2019. november 6.
Portfolio Private Health Forum 2019
2019. november 7.
Energy Investment Forum 2019
2019. november 14.
Portfolio Banking Technology 2019
2019. november 20.
Office Stage - Út a hatékony irodához
idős_nyugdíj_shutter