Befektetés

Új tulajdonosai vannak a Brain Bar fesztiválnak

Portfolio
Chris Mattheisen, a Magyar Telekom korábbi elnök-vezérigazgatója és Balogh Gabriella, a Portfolio egyik tulajdonosa is tulajdonrészt vásárolt a Brain Bar-ban. Az Európa legnagyobb jövőfesztiváljának számító rendezvény idén 11 ezer érdeklődőt, köztük több ezer magyar és külföldi egyetemistát vonzott.
Az új struktúrában a Brain Bar Kft. tulajdonosai közül Böszörményi-Nagy Gergely és Csák János 30-30 százalékot, Balogh Gabriella 20 százalékot, míg Chris Mattheisen és Szabadhegy Péter 10-10 százalékot birtokol.

"Büszke vagyok rá, hogy ilyen komoly üzleti teljesítménnyel bíró személyiségek csatlakoznak hozzánk. Az ő tudásukkal célunk a stratégiai partnereinknek, vállalati szponzorainknak nyújtott értékajánlatunk további erősítése" — fogalmazott Böszörményi-Nagy Gergely, a Brain Bar alapítója.

A budapesti Brain Bar fesztiválon provokatív, sokszínű és izgalmas beszélgetéseken ismerkedhetnek meg a fesztiválozók a jövővel kapcsolatos sokszor megosztó, ellentmondásos vagy félreértett témákkal.

Idén az esemény élő közvetítését 35 ezren követték világszerte. A sztárelőadók között a PayPal-alapító Peter Thiel és a világ első robotállampolgára, Sophia is színpadra lépett. Az egyre növekvő népszerűségű fesztivál mellett a Brain Bar szeptembertől saját ismeretterjesztő filmekkel is jelentkezik az interneten.
Disclaimer:

Balogh Gabriella a Portfolio-t is kiadó NET Média Zrt. egyik tulajdonosa.
GettyImages-1186510967
Megtudtuk mekkora penzugyi buntetest vallat be a kormany Orban Viktor Jean-Claude Juncker
dohányzás cigaretta
GettyImages-994507602
GettyImages-961179614
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Tőzsdei hullámlovaglás kezdő kereskedőknek.
A tőzsdei tankönyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
2019. november 21.
Property Investment Forum 2019
2019. december 4.
Agrárszektor Konferencia 2019
GettyImages-961179614