Előfizetői tartalom

Nincs még itt a válság a magyar profik szerint, de mibe érdemes fektetni?

Portfolio
Folytatódik a kereskedelmi harc az USA és Kína között, és bár ez utóbbinak egyre kevesebb fegyver van a kezében a visszavágáshoz, a kereskedelmi csörte negatívan hat a globális gazdaság növekedési kilátásaira. A magyar befektetési alapokat kezelő szakértők szerint azért még nem kell egy következő válságot vizionálni, de azért érdemes óvatos befektetési politikát választani. A fejlődő piaci részvények súlyát a profik most inkább csökkentették a mintaportfólióban, pénzpiaci eszközök és nemzetközi kötvények súlya pedig nőtt.

Öngondoskodás 2018 A vagyon- és portfóliókezelési kihívásokról is szó lesz a Portfolio október 16-ai Öngondoskodás konferenciáján. Ne maradj le róla! Információ és jelentkezés A "Portfólió-ajánlók" sorozatunk keretében minden hónapban arról kérdezzük a hazai alapkezelőket, hogyan állítanának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés