Előfizetői tartalom

A fiatalok és a digitalizáció duplázhatja a magyar biztosítási piacot

Portfolio
Teljesen átalakítja majd a biztosításközvetítői piacot az, hogy az Y-generációsok lassan átveszik a munkaerőpiac feletti uralmat, valamint széles körben is elterjednek majd a korszerű, digitális megoldások. Ahhoz viszont, hogy az MNB által várt várt, 2-szeres, 3-szoros növekedést, amit 10 éven belül prognosztizáltak el lehessen érni, szükség van a támogató szabályozói és gazdasági környezetre is - hangzott el mindez az FBAMSZ jubileumi konferenciáján.

Sebestyén László, a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségének (FBAMSZ) elnöke elmondta, hogy a szövetség tagja már a biztosítási szakma 44%-a a közvetítők számát tekintve. Az FBAMSZ az összes élet- és nem-életbiztosítási szerződés 16,5%-át kezeli. Hozzátette: az ősz folyamán elindul a FÜGE szakmai edukációs program, mely során ügyfeleket tájékoztatnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés