Előfizetői tartalom

Az állampapír hozamokat meghaladó bevételeket hozhat a lakáskiadás

Portfolio
Az állampapír hozamokat meghaladó bevételeket hozhat a lakáskiadás. Jelenleg elsősorban azok a fővárosi ingatlanok jelenthetnek jó befektetést, ahol hosszú távon magas albérleti díjak és értéknövekedés is várható" - mondta el a Portfolio-nak Kiss Ákos, a Property Market Kft. lakóingatlan értékesítési és kommunikációs igazgatója.

A Market Építő Zrt. ingatlanfejlesztésre szakosodott leányvállalata a múlt héten jelentette be, hogy jelenleg a MOL saját beruházásban megvalósuló székházával együtt már 207 ezer négyzetméteren, összesen hat épület, azaz a teljes első ütem kivitelezése zajlik a Kopaszi-gát szomszédságában található, kivételes adottságú, 54 hektáros fejlesztési területen. A BudaPart...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés