Előfizetői tartalom

Egymillió forintos négyzetméterár használt lakásnál? Lesz még feljebb is

Portfolio
A magyar ingatlanpiac jelenleg egy boom időszakban van, ha pedig tovább emelkednek a bérek, nő a hitelpenetráció és a kamat környezet sem emelkedik számottevően, további tér van az ingatlanárak növekedése előtt. A Portfolio Öngondoskodás 2018 szekciójának ingatlanbefektetésekről szóló panelbeszélgetésén elhangzott, hogy Budapesten egy jó elhelyezkedésű használt lakás esetén egymillió forintos négyzetméterár ma már egyáltalán nem horror összeg. Szó volt arról is, hogy az ingatlanalapok befektetési alapokon belüli részesedése tovább nőhet, a privátbanki piacnak pedig valahogyan be kell tudnia csatornázni az ingatlanbefektetések menedzselését, különben jelentős vagyonok vándorolhatnak ki a szektorból az ingatlanok felé.

Doron Dymschiz, a Duna House Holding Nyrt. társ- vezérigazgatója előadásában az alábbiakra tért ki: A magyar ingatlanpiac jelenleg a boom időszakban van, a további növekedést támogató tényező a béremelkedés, a rendkívül alacsony hitelpenetráció, az alacsony újépítésű lakáskínálat és a kedvezményes áfa. A növekedést támogató tényezők közül kiemelte a béremelkedést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés