Előfizetői tartalom

MNB: egyszerűbb megtakarítási termékek kellenek a magyar piacra

Portfolio
Nem lehet a végletekig növelni a pénzügyi tudatosságot a lakosság körében, a termékeket kell egyszerűbbé és érthetővé tenni az emberek számára. A Portfolio Öngondoskodás 2018 konferenciájának második panelbeszélgetésén a szakértők kivesézték, mely megtakarítási termékek vehetik fel a versenyt az állampapírokkal és mi kell ahhoz, hogy növekedjen a lakosság körében a nyugdíjcélú megtakarítás.

Kuruc Péter, a K&H Bank Hálózati Támogatás Igazgatóságának vezetője moderálta a konferencia második panelbeszélgetését, ahol a résztvevők az alábbi fontosabb gondolatokat osztották meg a résztvevőkkel: Nagy Koppány, az MNB - Biztosítás-, pénztár- és közvetítők felügyeleti igazgatóságának igazgatója szerint nem lehet a végletekig növelni a pénzügyi tudatosságot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés