Előfizetői tartalom

Sosem létezett a 30%-os támogatás, amit a kormány elvett - Ez komoly?

A lakástakarékok korábbi 30%-os állami támogatása, a legnagyobb lakáskassza új, 5%-os kamatbónusza, valamint a nyugdíjcélú termékek 20%-os adójóváírása kiváló ügyfélvadász fegyver az értékesítők kezében, hiszen első ránézésre sokkal magasabb, garantált többlethozammal csábítják az ügyfeleket, mint bármilyen más termék a piacon. A különféle hangzatos támogatások azonban csak az éves befizetéseink arányában kerülnek jóváírásara, így a teljes tőkére vetítve lényegesen alacsonyabb éves hozamot jelentenek, mint az a jól csengő értékesítési szlogenekben áll.
Elvette a kormány a lakástakarékok éves befizetésarányos, 30% (maximum 72 ezer) forintos állami támogatását, de máris van olyan szolgáltató, amely új termékkel állt elő. A Fundamenta új lakástakarék-szerződése 5%-os éves kamatbónuszt kínál, ami első látásra attraktív ajánlat, tőkearányosan viszont lényegesen kurtább hozamot nyújt, mint államilag támogatott elődje....

Tisztelt felhasználónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Ha rendelkezik érvényes előfizetéssel, kérjük, lépjen be az alábbi űrlapon:

 

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái