Előfizetői tartalom

Vadászpohár, tajtékpipa, likőröskészlet, karabély - Ötletes ajándékok karácsonyra

Portfolio
Az ünnepek közeledtével sokan szembesülhetnek azzal, hogy a család férfitagjai számára kifejezetten nehéz olyan ajándékot találni, amelynek valóban örülnek. Ugyan nem gondoljuk, hogy a műalkotások esetében kialakítható egy kifejezetten nőknek és egy kifejezetten férfiaknak szóló halmaz, ugyanakkor tény, hogy bizonyos műtárgyak témájuk, kidolgozásuk, eredeti rendeltetésük alapján nagyobb örömet okozhatnak az egyik vagy a másik nem tagjainak. Alábbi válogatásunkkal a férfiak kedvében szeretnénk járni, illetve a nekik meglepetés után kutató hölgyeknek kívánunk ötletet adni.

Kezdjük is mindjárt az egyik kedvencükkel, ezzel a mutatós és frappáns tajtékpipával. A faragott pipa Bécsből, a XIX. század végéről származik, szopókája borostyánból készült. Ami igazán kedvessé teszi, az a díszítése, a velocipéden kerékpározó férfialak, amiért aztán nemcsak pipázóknak, hanem a biciklizés szerelmeseinek is jó választás lehet. Az antik pipák...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái