Előfizetői tartalom

KBC: vannak még eladó brókercégek a magyar piacon

Portfolio
Idén októberben a KBC Csoport úgy döntött, hogy mégsem adja el a KBC Securities magyar fióktelepének lakossági értékpapír forgalmazási tevékenységét, hanem megtartja és a K&H Bankkal folytatják a tevékenységet. A döntés mögött húzódó érvekről, és arról, milyen változásokra számíthatnak az ügyfelek a jövőben, Herczku György, a KBC Securities vezérigazgatója beszélt a Portfolio-nak. A szakember kitért arra is, milyen esélyei vannak a további konszolidációnak a magyar brókerpiacon, és miért van az, hogy a magyar brókerdíjak általában magasabbak, mint más piacokon.
Először arról röppentek fel hírek, hogy a belga anyacég eladná a KBC Securitiest, később viszont kiderült, mégsem adják el, hanem a K&H Bankkal együttműködve marad meg a tevékenység. Miért gondolták meg magukat az eladással kapcsolatban? Herczku György: 2018 októberében a KBC Csoport úgy döntött, hogy a csoporton belül tartja a KBC Securities Magyarországi Fióktelepének...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái