Előfizetői tartalom

Luxusajándék karácsonyra? Ezt kell tudnod, ha autót, festményt vagy órát kaptál

Portfolio
Sok karácsonyfa alatt nem csak egy könyv vagy egy parfüm lesz december 24-én este: vannak, akik számára az ajándékozás milliós ékszert, egy új autót, esetleg egy különleges festményt jelent. Nekik (is) érdemes tisztában lenni az ajándékozásra vonatkozó törvényi szabályozással, ami nagyrészt attól függ, hogy mit, kinek, és milyen értékben adunk. Az ajándékozási szerződés írásbeli megkötése jó megoldás lehet - egyre többen élnek ennek a lehetőségével.

Az ajándékozás az életünk szerves része, és karácsonykor különösen nagy hangsúlyt kap. Épp ezért érdemes tisztában lenni azzal, hogy kinek, mikor és mekkora illetéket kell fizetni az ajándékozás után. Azt is fontos észben tartani, hogy az ajándékozást lehet feltételekhez kötni, és az ajándékozó akár meg is gondolhatja magát.Sőt, a megajándékozott dönthet úgy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés