Előfizetői tartalom

Itt a lista: ezek az alapok keresték a legtöbb és legkevesebb pénzt Európában és Amerikában

Portfolio
Egyértelműen az energiacégekbe fektető befektetési alapoké a legrosszabb teljesítményt felmutató díj, ahol tavaly közel 46%-os veszteség is előfordult. A legjobban teljesítő kategóriák között 2018-ban pedig ott találjuk az egészségügyi szektorra fókuszáló alapokat - írja a Morningstar adataira hivatkozva a Financial Times.

A tavalyi utolsó negyedévben az energiapiacon látott áresés az energiaszektorra fókuszáló amerikai alapok számára is fájdalmas volt, amelyek így jelentős mínuszban zárták az évet.A legnagyobbat bukó alap a Victory Capital Global Natural Resources alapja, amely közel 46%-os mínusszal zárta a tavalyi évet.A Morningstar január 1. és december 28. között vizsgálta a 100 millió...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés