Előfizetői tartalom

Lekapcsolták a Magyarországon is terjedő, milliárdos piramisjáték vezérét

Portfolio
Letartóztatták az Egyesült Államokban Konstantin Ignatovot, a OneCoin nevű kriptopénzes csalás jelenlegi vezetőjét, a korábbi vezér, Ruja Ignatova testvérét. A két svindler ellen vádat is emelt a manhattani törvényszék, bár Ruja Ignatovát még mindig nem kapták el - írja az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma sajtóközleményben.

Március 6-án tartóztatták le Konstantin Ignatovot a Los Angeles-i nemzetközi reptéren, március 7-én pedig nyilvánosságra hozták, hogy már korábban vádat emeltek Ruja Ignatova, a OneCoin alapítója ellen. "Az alperesek egy több milliárd dolláros, állítólagos kriptodevizás vállalatot építettek teljes egészében hazugságokra és megtévesztésre. Hatalmas hozamokat és minimális...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés