Előfizetői tartalom

Letartóztatták a vezért - Reagált a magyarokat is lerántó piramisjáték

Portfolio
Közleményben elismerte a OneCoin, hogy vezetőjük, Konstantin Ignatov az Egyesült Államokban tartózkodik és azt, hogy az Egyesült Államok hatóságai hálózatban elkövetett csalás miatt nyomoznak ügyében. Miközben a OneCoin azt állítja, hogy Ignatovot nem vádolták meg bűncselekménnyel, az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma egyértelműen vádat emelt ellene és a hálózat eredeti vezére, Ruja Ignatova ellen is, akit a OneCoin közleménye még csak meg sem említ.

"Mr. Ignatov ellen nem emeltek vádat és megilleti az ártatlanság védelme" - írja a OneCoin nevű ál-kriptopénz sajtóközleménye. Ezzel szemben az igazság az, hogy Konstantin Ignatov ellen hálózatban elkövetett csalás miatt vádat emeltek az Egyesült Államokban, mely miatt 20 éves börtönt kaphat, nővére, Ruja Ignatova, a "kriptokirálynőként" emlegetett OneCoin-szülőanya...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés