Előfizetői tartalom

Megszólalt a szakértő: ezzel a módszerrel lehet sok pénzt keresni

Portfolio
Tavaly év végén a globális gazdasági növekedéssel és a geopolitikai kockázatokkal kapcsolatos félelmek is felerősödtek, de az talán túlzás, hogy a piac már egy következő válságtól tartana - mondja a Portfolio-nak adott interjúban Hans-Jörg Naumer, az Allianz Global Investors tőkepiacok és tematikus elemzések részlegének vezetője. Kitért arra is, hogy szerinte hatékony piacok nincsenek, ez pedig lehetőséget ad vonzó hozamok elérésére. Szerinte a tavalyi rosszabb év után még egyáltalán nem kell leírni a magyar abszolút hozamú alapokat, és a szektorokban, mint befektetési lehetőségekben való gondolkodástól ideje búcsút venni.

Investment, Wealth and Savings (IWS) 2019 Hans-Jörg Naumer, az Allianz Global Investors befektetési szakembere a kötvény- és részvénypiacok alakulásáról és a befektetési lehetőségekről fog előadást tartani a Portfolio csütörtöki Investment, Wealth and Savings (IWS) konferenciáján. Részletek itt: Információ és jelentkezés ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés