Előfizetői tartalom

Lottózol vagy bankot robbantottál? Ezekre a tanácsokra figyelj leginkább

Portfolio
4 milliárd 194 millió 319 ezer 530 forint!!! Ennyi pénzt nyert az utolsó mázlista szerencsejátékos az ötöslottó sorsoláson. Magyarországon a matematikai megtérülést figyelmen kívül hagyva nagyon sokan rendszeresen lottóznak vagy költenek egyéb szerencsejátékra, időről időre pedig nyernek Fortunával. Mások pusztán hatalmas vagyont örökölnek vagy tehetségük szinte egyik napról a másikra válik sokmilliós üzleti értékké. A mesebeli jövő ígérete azonban sajnos nem mindig társul jó pénzügyi döntésekkel. Mire érdemes megtakarítási szempontból figyelnie annak, aki rövid idő alatt hatalmas vagyonhoz jut? - erről kérdeztük villáminterjúnkban a Generali Alapkezelő vezérigazgatóját, Konkoly Miklóst.
Szakértőnk elsőként személyes tapasztalatait osztotta meg az ügyfelekkel folytatott beszélgetéseiből és találkozóiból: Kell egy cél, ami a hozamot illeti, de mennyi legyen? Sokan azt mondják, hogy a befektetésük célja, hogy megőrizzék a vagyonuk értékét. Ez rendben is van, de ezt bizony számszerűsíteni kell, pontosítani, milyen értékét kell megőrizni. Befektetőinkkel...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái