Előfizetői tartalom

Brutális módszerekkel zsarolta ügyfeleit az illegális MLM-cég

Portfolio
Elítéltek egy korrupt kínai hivatalnokot, aki az internet cenzúrázásával volt megbízva. Az eljárás közben kiderült, hogy egy kínai milliárdos fizette le, aki ellen rövidesen vizsgálódni kezdtek a hatóságok. Kiderítették, hogy cége, a Tiens Group egy illegális MLM-cég, amely többek közt brutális módszerekkel; kínzással, emberrablással, zsarolással szervezett be új tagokat.

Csen Huát, a pekingi Kiberűr Adminizstárciós Hivatal igazgatóhelyettesét 600 ezer jüan pénzbüntetésre és kilenc év letöltendőre ítélték, amiért több mint 1,05 millió jüannyi kenőpénzt fogadott el. Az eljárás során kiderült, hogy a fekete pénzt oroszlánrésze, mintegy 880 ezer jüan Lí Jinjüantól, a Tiens Group alapító-vezériggzatójától származott, aki Kína 214....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés