Előfizetői tartalom

A digitalizáció és a fiatalok hozhatják el a pénzügyi szektor következő nagy átalakulását

Portfolio
Megjelent a pénzügyi piacon is a digitális forradalom, amely már a médiát, a zeneipart is felforgatta. Versenyképességük megőrzése érdekében a munkáltatóknak viszont a backend rendszereiket is átláthatóbbá, felhasználó-baráttá kell tenniük és a fiatalok dinamikus szellemiségének megfelelő munkakörnyezetet kell kialakítaniuk - hangzott el mindez a legutóbbi Dorsum Klubon.

Kövesdi Anita, a Dorsum szenior tanácsadója a digitalizáció hatásairól a következő fontosabb gondolatokat osztotta meg: 25 évvel ezelőtt az értékpapírpiacon materiális folyamatban létezett minden, ma már szinte az összes értékpapír dematerializált. Hasonló átalakuláson ment át a médiaszektor és a zeneipar a Spotify vagy a Netflix megjelenésével. A Spotifynak már 83 millió...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés