Előfizetői tartalom

Megjöttek a részletek: tényleg nagyot szakíthatsz az új szuperállampapírral!

Portfolio
Kijöttek a részletek a június 3-tól jegyezhető Magyar Állampapír Pluszról (MÁP+) az ÁKK oldalán. A papírból jelenleg 100 milliárd forintot terveznek kibocsátani, minden héten új sorozat lesz, a kapott kamatokból automatikusan új MÁP+-t írnak jóvá a számlánkon. A teljes futamidő alatt tartott papírral maximálisan évi 4,94%-os hozamot lehet majd elérni.

Kijött az ÁKK-n az új lakossági állampapírnak, a Magyar Állampapír Plusznak (MÁP+) az ismertetője, ez alapján az új információk: N2024/01 sorozatszámmal indul az első sorozat, a jegyzési időszak heti lesz, tehát minden héten új sorozatot lehet majd jegyezni. Az első jegyzési időszak június 3-án indul és június 7-éig tart. A jegyzés során 100 milliárd forint névértékben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés