Előfizetői tartalom

Csúcsokat döngetnek a részvénypiacok - Mibe fektetnek a profik?

Portfolio
Júliusban megnyugodtak a befektetők, ahogy a kereskedelmi feszültségek alábbhagytak Kína és az Egyesült Államok közt, illetve úgy néz ki, a Fed és az EKB fenntartják a laza monetáris politikát, a részvénypiacok nemzetközileg újabb csúcsokat ütöttek meg. A magyar befektetési alapokat kezelő profi portfóliómenedzserek szerint a támogató környezet ellenére volatilitásra kell készülni, célszerű lehet továbbra is kevésbé túlárazott eszközöket vásárolni, arról viszont, hogy konkrétan mibe érdemes most fektetni, megoszlanak a vélemények.
A "Portfólió-ajánlók" sorozatunk keretében minden hónapban arról kérdezzük a hazai alapkezelőket, hogyan állítanának össze egy közepes kockázatvállalású, középtávra szóló modellportfóliót. Az ajánlók a júliusi helyzetnek megfelelően készültek el, a felmérésünkben hét alapkezelő szerepeltette magát. A portfólió-ajánlókat a következő cégek bocsátották...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái