Előfizetői tartalom

Fenntarthatóság a kortárs művészetben

Portfolio
Művészeti alkotások, amik a klímaváltozás veszélyeire hívják fel a figyelmet, újrahasznosítható anyagok és aktivisták, akik a környezeti problémákra reflektálnak. Egyre szükségszerűbb a fenntarthatóság és a művészet kapcsolatáról beszélnünk - arról, hogy napjaink művésze hogy mutatja meg közönsége számára a növekvő globális problémát, hogy miként késztet a műalkotás önreflexióra és végül, milyen megoldást kínál az alkotó a befogadó számára.

Cikkünkben a kortárs művészet és fenntarthatóság viszonyáról adunk szélesebb képet, miközben elutazunk az 58. Velencei Biennáléra, Londonban találkozunk Olafur Eliassonnal és Banksyvel, ellátogatunk egy étel kiállításra és megismerkedünk Király Tamás munkáival. Olafur Eliasson Ice Watch (Kép forrása: Studio Olafur Eliasson )A fenntarthatóság környezeti, társadalmi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés