Előfizetői tartalom

Sosem látott pénzesőt akaszthat meg a szuperállampapír a magyar alapkezelőknél

Sosem látott profitot zsebeltek be a magyar alapkezelők tavaly, még úgy is, hogy a hektikus piaci mozgásoknak és az alacsony hozamkörnyezet hatására több alapkezelőnél is csökkent a kezelt vagyon egy év alatt. Az OTP Alapkezelő például elvesztette a koronát, és ezzel az Erste Alapkezelő lett tavaly év végén az egyetlen olyan szolgáltató, amely ezermilliárd forint feletti vagyont kezelt. Nagy kérdés, mit hoz majd az idei év, amikor szinte napi szinten váltanak irányt a tőzsdék,  a geopolitikai feszültségek egyre nőnek és vagy egy olyan konstrukció a magyar piacon, hogy MÁP+, na, ez utóbbi okozhat csak igazán nagy fejfájást.
Kíváncsi vagy, mivel veszik fel a harcot a magyar alapkezelők és a megtakarítási piac többi szereplője a lakossági állampapírokkal és a hozamsivataggal szemben? Akkor gyere el a Portfolio október 1-jei Öngondoskodás konferenciájára, ahol többek között erre is keressük a választ! Részletek itt: Öngondoskodás 2019 ...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái