Befektetés

Arany- és olajkereskedés online előadás

Portfolio
Hogyan tudok arannyal kereskedni? Fizikai aranyat vásároljak vagy a tőkepiacon megvásárolható arany kínálja a jobb lehetőségeket? Mi mozgatja az arany és az olaj árfolyamát, és hol vannak azok a szintek, ahol vételen érdemes gondolkodni? Meddig száguld az arany árfolyama? Amennyiben az előző kérdések felkeltették érdeklődésed, akkor díjmentes online webináriumunk pont neked szól.

Az idei nyár az arany és az ezüst kirobbanó formájáról szólt, rég nem látott méreteket ütött a nemesfémvadászat. Egymást túllicitálva születnek a lelkesítő elemzések, hogy miért érdemes most felszállni erre a vonatra, és mi lehet majd a célállomása ennek a száguldásnak, látva azt, hogy mennyire hatékonytalanná vált a monetáris politika. Számunkra, mint egyszerű tőzsdei kereskedők és befektetők számára ugyanakkor fontos lehet, hogy egyáltalán milyen terméken keresztül fektessünk aranyba, vagy egyáltalán hogyan célszerű lekereskedni az árfolyammozgást.

De az idei hírárámot tekintve az olaj sem akar lemaradni a nemesfémek mögött, jelentősebb csapongásokat látni az árfolyamában, és a múlt hétvégi szaúdi helyzet is felforrósította a hangulatot, pánikot keltve a piacon, illetve a benzinár jövőbeli alakulását illetően.

Jelentkezés a díjmentes online webináriumra

Díjmentes online webináriumunkon megismersz néhány költséghatékony és praktikus kereskedési formát arról, hol és hogyan tudsz könnyedén kereskedni az arany árfolyamának emelkedésére és csökkenésére egyaránt. Átbeszéljük az arany és olaj piacán várható folyamatokat, valamint szakértő előadónk vételi és eladási pontokat azonosít az arany és a fekete arany grafikonján.

Tematika

  • Hogyan működik a nemesfémek, illetve az olaj piaca?
  • Fizikai arany versus tőzsde?
  • Várható piaci folyamatok
  • Hol vegyünk, hol adjuk el aranyat, olajat?
  • Lehetséges befektetési termékek

Jelentkezés a díjmentes online webináriumra

Időpont: 2019. szeptember. 19. 17:30-18:30

Helyszín: Mivel ez egy online webinárium, így a saját számítógépeden vagy akár az okostelefonodon is követheted az előadást.

Tölts le egy díjmentes demószámlát, és kezdd el a gyakorlást! AlfaTrader - No dealing deskes forex, index és árupiaci kereskedés, kereskedjen közvetlenül a bankközi piacon.

Amennyiben érdekel a kereskedés izgalmas világa, és lépezni szeretnéd magad, ajánljuk figyelmedbe A sikeres Kereskedő című könyvet, mely az alapoktól a stratégia építésig vezet.

A fenti írás cégcsoportunk szolgáltatásának népszerűsítését szolgálja.

balance hall irodaház
GettyImages-1139642499factoryworkermunkás
Frankfurti tőzsde
CLA
shopping01
erste bank
Miért ennyire drágák a lakások Budapesten és Nyugat-Magyarországon?
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Esti szeminárium
A legegyszerűbb módszer, hogy a valószínűségeket saját oldaladra állítsd.
A legjobb karácsonyi ajándék
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Értékpapír üzletkötő

Értékpapír üzletkötő
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
erste bank