Előfizetői tartalom

Arany- és olajkereskedés online előadás

Portfolio
Hogyan tudok arannyal kereskedni? Fizikai aranyat vásároljak vagy a tőkepiacon megvásárolható arany kínálja a jobb lehetőségeket? Mi mozgatja az arany és az olaj árfolyamát, és hol vannak azok a szintek, ahol vételen érdemes gondolkodni? Meddig száguld az arany árfolyama? Amennyiben az előző kérdések felkeltették érdeklődésed, akkor díjmentes online webináriumunk pont neked szól.

Az idei nyár az arany és az ezüst kirobbanó formájáról szólt, rég nem látott méreteket ütött a nemesfémvadászat. Egymást túllicitálva születnek a lelkesítő elemzések, hogy miért érdemes most felszállni erre a vonatra, és mi lehet majd a célállomása ennek a száguldásnak, látva azt, hogy mennyire hatékonytalanná vált a monetáris politika. Számunkra, mint egyszerű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés