Előfizetői tartalom

Egy hét, és kiderül, mire vágynak igazán a magyar gazdagok

Portfolio
Egyre több pénzt kezelnek a magyar gazdagoknak a prémium-és privátbanki szolgáltatók, az új ügyfelek bevonzásához, illetve a meglévőek megtartásához viszont folyamatos termék- és szolgáltatásfejlesztésre van szükség, amivel nehéz lépést tartani. A Portfolio október 1-jei Öngondoskodás konferenciájának egyik kiemelt szekciójában arra keressük a választ, hogy tényleg szükség-e van az ügyfélnek ennyi digitális fejlesztésre, mik az új vagyonkezelési- és tanácsadási irányok, és mit okoz a piacon a bizalmi vagyonkezelők egyre bővülő száma.

Több mint 8000 milliárd forintot kezelnek vagyonos ügyfeleiknek a hazai prémium-és privátbanki szolgáltatók, ebből egyre nagyobb részt hasít ki magának a prémium banki szegmens, amely egyelőre féléves alapon is közel 15%-os vagyonbővülést mutat. A Portfolio felméréseiből kiderül, hogy a gazdagok bankárai szerint jelenleg a pénz- és tőkepiaci környezet, a szabályozói/piaci...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés