Előfizetői tartalom

Itt az Art Market Budapest 2019 – értékes műtárgypiaci információkkal és izgalmas szakmai programokkal

műtárgy.com
Ismét itt az ősz egyik legjobban várt művészeti, műkereskedelmi eseménye, az Art Market Budapest. Október 3. és 6. között minden a művészet körül forog a Millenárison, a részvétel szakmabelieknek, művészetkedvelőknek erősen ajánlott. A 2011-ben indított esemény a közép- és kelet-európai régió vezető művészeti vására, kísérő eseménye az Art Photo Budapest pedig a térség egyetlen nemzetközi fotóművészeti vására. Idén a díszvendég Oroszország, az események között így több orosz vonatkozású is lesz. Az Art Market Budapest nagyszerű találkozási pont a világ művészeinek, műkereskedőinek és a téma iránt érdeklődőknek is. A kiállítók 5 kontinens több mint 40 országából érkeznek. A vásárt mindig gazdag programsorozat kíséri, az egyik legjobban várt az Inside Art elnevezésű műtárgypiaci konferencia, amelyen panelbeszélgetések során kaphatunk érdekes és fontos információkat elismert szakemberektől. Az alábbiakban ezekre az eseményekre hívnánk fel a figyelmet.

Forrás: Art Market Budapest Október 3. 16:00 – RUSSIAN COLLECTORS WORLDWIDE – OROSZ GYŰJTŐK VILÁGSZERTE A kortárs orosz műtárgypiac kiemelten fontos szereplői az Oroszországon kívül élő orosz gyűjtők. Vajon mennyiben befolyásolják a kortárs alkotók nemzetközi piacra való jutását, illetve az orosz galériák és művészek nemzetközi jelenlétét? Ilyen és ehhez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés