Előfizetői tartalom

Magyar emberek pénzére pályázik a veszélyes online befektetés

Nehéz kenyér az online piramisjátékozás, hiszen gyakorlatilag minden sémának előbb-utóbb az a vége, hogy a korai beszállók felmarkolnak egy csomó pénzt, a kései beszállók pedig elbukják az összes tőkéjüket. Néhány rutinos online hálózatépítő megelégelte, hogy újra és újra kirúgják alóluk a széket, így kitalálták, hogy befektetési portfóliót építenek kétes hátterű befektetési cégekből, offshore forex-kereskedőkből és ellenőrizhetetlen hátterű online pénzszerzési sémákból. Az ötlet papíron olyannyira jövedelmezőnek bizonyult, hogy felmerül a gyanúja annak, hogy a piramisjátékokba fektető cég maga is egy sima piramisjáték.

Itt a szeszélyes online sémákba fektető "alap" Portfolio Banking Technology 2019 Az online befektetésekről is szó lesz a Portfolio Banking Technology 2019 konferencián. Regisztráljon Ön is! Információ és jelentkezés Egy olvasónk írt nekünk arról, hogy megkörnyékezték a Diversity-Fund Club névre hallgató...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés