Előfizetői tartalom

Műtárgybefektetési konferencia harmadszor – a hazai műkereskedelem hiánypótló rendezvénye

műtárgy.com
2019. november 12-én harmadik alkalommal rendezi meg a műtárgy.com a hazai műtárgypiac hiánypótló eseményét, a Műtárgybefektetési Konferenciát. A Müpa előadótermében a műkereskedelem szereplői, gyűjtők, gyűjtés iránt érdeklődők, befektetők, a műkereskedelmi szintér szereplői cserélhetnek tapasztalatot.  Az egész napos rendezvényen a legkiválóbb szakemberekkel és legaktuálisabb témákkal találkozhatnak, előadások, kerekasztalbeszélgetések során juthatnak értékes információkhoz a résztvevők.  Ráadásul gazdagabbak lesznek egy exkluzív, friss műtárgypiaci adatokat tartalmazó kiadvánnyal is.

Idén a konferencia több, ezidáig kevésbé tárgyalt, ám kifejezetten időszerű kérdéskört jár körbe 3 előadás és három kerekasztalbeszélgetés során. A délelőtti kerekasztalbeszélgetés témája például a műtárgypiaci generációváltás lesz. A Serfőző Kriszta kulturális szervező által vezetett beszélgetés résztvevői Kelen Anna művészettörténész (Virág Judit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés