Befektetés

Hozamvadászat, miért pont a tőzsde? - online előadás

Portfolio
Érdekel a tőzsde és a befektetések világa, de nem tudod, hogyan vágj bele? Szeretnéd lekörözni akár a kockázatmentesnek tekintett állampapírhozamot? Ebben nyújt segítséget vasárnapi online előadásunk.

Már hosszú évek óta tart a rendkívül alacsony kamat. A folyamatban egyelőre nem látszik fordulat, mi több akár tartósan is berendezkedhetünk a negatív kamatkörnyezetre. Részben az előbbiek miatt, óriási pénztömegek keresik helyüket a világban. Ez a globális hozamvadászat, melynek te is a részese vagy!  Történelmi távlatokban vizsgálva a tőzsdék, valamint a részvénypiacok tudják leginkább a hosszú távú vagyongyarapítást szolgálni, és most is jó esély van arra, hogy a helyét kereső tőke végül a tőzsdei piacokon landol.   Történik mindez annak ellenére, hogy sokan tőzsdei összeomlástól tartanak.

A tőzsdéhez kapcsolódó befektetési termékek ismerete a pénzügyi intelligencia részét képezik. A befektetési termékekben való jártasság mindenki előnyére válik, és ebben nyújt segítséget soron következő oktatásunk.  

Regisztráció a díjmentes online előadásra

Időpont: 2019.10.20. 18:00 (vasárnap)

Helyszín: Mivel ez egy online webinárium, így a saját számítógépeden vagy akár az okostelefonodon is követheted az előadást. Ha érdekel a tőzsde világa, ajánljuk figyelmedbe A sikeres tőzsdei vagyonépítés videókurzust, melyben megismerkedhetsz a passzív, indexkövető befektetési szemlélettel, az ehhez kapcsolódó módszerekkel és a konkrét termékekkel, amelyek segítségével az elmúlt 40 év tapasztalata alapján nagy valószínűséggel lenyomhatod a befektetési szektort, mindezt szuperalacsony költségek mellett. Lehetőséged van kommunikálni is a kurzus oktatójával, Bence Balázzsal. További információ és vásárlás.

german manufacturing
GettyImages-505440596
Veszélyben a K&H ügyfelei: itt a csalók új módszere
DLAPE20190501316
csapatépítő_greenfield hr
digitalis jolet tokeprogram GettyImages-1048727098
Frankfurti tőzsde
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2019. november 20.
Office Stage - Út a hatékony irodához
2019. november 20.
Big Office Day Konferencia 2019
2019. november 20.
Big Office Consumption Based IT 2019
2019. november 21.
Property Investment Forum 2019
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
Online előadás
Első lépések a tőzsdei megtakarítások felé.
A tőzsdei tankönyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
pozsony2