Előfizetői tartalom

A gazdagok között is a leggazdagabbak: íme 5 érdekesség, amit még te sem hallottál róluk

Portfolio
A héten tette közzé a Credit Suisse 2019-es jelentését, amelyben a világ vagyoni helyzetét mutatja be. Többek között kiderül belőle, hogy a leggazdagabb 10 százalék között 100 millió kínai és 99 millió amerikai van, tovább nőtt a dollármilliomosok száma, ahogyan a globális vagyon is. Mostani cikkünkben 5 érdekesebb ábrát emeltünk ki a tanulmányból.

A hét elején beszámoltunk arról röviden, hogy a Credit Suisse friss jelentése szerint a világ legtehetősebb tíz százalékába tartozók közül a kínaiak száma először haladta meg az amerikaiakét. A tanulmányból többek között kiderül az is, hogy: az idei év közepén a leggazdagabb 10 százalék között 100 millió kínai és 99 millió amerikai volt; a dollármilliomosok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés